Ondertussen in de provincie_ Beste Terras Roosendaal Het Hooihuis

Ondertussen in de Provincie: Het beste terras van Nederland in Roosendaal

Het beste terras van Nederland is in 2016 te vinden in Roosendaal, my hometown! Welkom bij Ondertussen in de Provincie met Het Hooihuis.

Juryoordeel

Het gaat om snelheid en vriendelijkheid van het personeel volgens de jury. En je wordt niet zomaar gekozen tot beste terras van Nederland. Er komen een boel mystery shoppers bij je langs om je te beoordelen, alvorens je gekozen wordt. De jury was over het terras van Het Hooihuis in Roosendaal het meest te spreken! En dat begrijp ik wel. Ik kom regelmatig in leuke horecagelegenheden en daaronder valt ook Het Hooihuis. Een perfect moment om ze er even uit te lichten in deze leuke rubriek op mijn blog.

Ondertussen in de provincie_ Beste Terras Roosendaal Het Hooihuis

Het beste terras

Het Hooihuis is een brasserie/restaurant met groot (bijna rondom) terras in het buitengebied van Roosendaal. Een perfecte uitvalsbasis als je vanaf de snelweg komt of van plan bent om te gaan shoppen in Rosada. Het grote voordeel van deze locatie is dat je gratis kan parkeren en lekker rustig zit. Je waant je er echt even tussenuit.

Long time memories

Ik ging naar het Het Hooihuis toen het net open was voor een high tea met mijn theemutsenclub. Ik was bij Het Hooihuis na de crematie van mijn vader. Ik ging erheen voor lunches in de winter en lunches in de zon. Zeker op de dag van de crematie was het prettig om aan te schuiven in de mooie tuin waar de vuurkorven worden aangestoken en je in grote stoelen kan wegzakken op het terras. Kinderen kunnen spelen of schommelen in de tuin. Voor elk wat wils! En het menu mag er natuurlijk ook wezen. Voor wat sfeerfoto’s, check hieronder de foto’s van Het Hooithuis van mijn Instagram feed.

LEES OOK  Draai van de Kaai: het wielerevent van West-Brabant

Ben jij benieuwd naar het beste terras van Nederland? Neem dan zeker eens een kijkje bij:

Het Hooihuis
De Stok 13
Roosendaal
0165-537902

Vincent & Leon

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Gisteravond genoten van het vuurtje…

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

12 uurtje vis! Hmmm #nomnom

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.