High Tea bij Maddeys Roosendaal

High Tea bij Maddey’s in Roosendaal

Met enige regelmaat lees je hier over high tea’s in de lekkerste theehuisjes. Maar deze had ik nog niet gedeeld met jullie. Zo ben ik ruime tijd geleden met vriendinnen naar Maddey’s in Roosendaal gegaan.

Waarom nu pas

Het is er niet van gekomen, maar ik moet eerlijk bekennen dat de high tea niet heel erg bijzonder was. Het was gewoon goed. Leuke voordelen aan deze zaak: Je kan allerlei ijsjes proeven en ze hebben enorm veel theesmaken. Goed gelukt dus! De hapjes waren niet zo bijzonder dat ik per se terug wilde gaan.

Ik wil gewoon eerlijk zijn op mijn blog. En dit artikel is daar geen uitzondering in. Ik heb tijdens deze dag wel het een en ander gefilmd zodat je een goed beeld krijgt van de zaak en wat je zoal krijgt. Ben jij ook benieuwd?

High Tea bij Maddey’s in Roosendaal

Het is een 1 minuut durende teaser! Kan jij hem niet zien? Klik dan op de volgende link: https://youtu.be/hs1-eUCdxvQ

Wat ik aan te raden vind om bij Maddey’s te doen:

  • IJsjes eten
  • Thee drinken
  • Warme chocolademelk drinken

Wat ik zeg: de high tea was oké, maar ik ben niet heel erg enthousiast over de producten. Wat ik wel goed vond? De enorme keuze aan losse thee. Ze hadden verschillende smaken op tafel staan, maar je kon ook richting de balie en daar nog in de theebussen kijken welke smaak je het liefste wilde. Wat dat betreft, een dikke 10. Surprise: dat we een spoom tussendoor kregen van Hugo. Die achteraf niet lekker bleek te zijn, maar het idee vond ik in ieder geval leuk. En het laatste leuke en verrassendste was dat we mochten afsluiten met ijs. Joepie!

LEES OOK  VLOG: Amerika vlog 2 - Life on the Road

High Tea bij Maddey's in Roosendaal

Meer High Tea adresssen

Wil jij meer lezen over high teas? Dan kan je klikken op de volgende links:

Deze verschillende zaken was ik erg over te spreken met op nummer 1, het Thee Leutje. Die locatie is zo leuk en bijzonder en deze dames maken alles helemaal zelf. Altijd een aanrader om daar even langs te gaan. En al helemaal leuk als een combinatie met het Glasmuseum in de buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.