VLOG Ondertussen in de provincie Thee Leutje diary

VLOG – Ondertussen… in de provincie: Thee Leutje

Eerder schreef ik al eens over een geslaagde High Tea bij het Thee Leutje in Leerdam en vandaag neem ik jullie mee in mijn VLOG naar het Muizentorentje in Leerdam.

VLOG Ondertussen in de provincie Thee Leutje

Het Thee Leutje kan je vinden in Leerdam, aan de haven waar je in een piepklein torentje – verdeeld over twee verdiepingen – kan genieten van een heerlijke High Tea die volledig wordt verzorgd door moeder en dochter. Het torentje is volledig wit met bloemendetails waardoor je in een oase van rust stapt. Ook de zelfgemaakte scones zijn overheerlijk 🙂 Eigenlijk is alles heel erg lekker. Wat er zoal in zo’n High Tea zit bij het Thee Leutje? Dat kan je allemaal zien in mijn video van deze week.

Ik heb bij het Thee Leutje voor het eerst geleerd dat je eigenlijk eerst hartig moet eten en dan zoet omdat zoetigheden slechter verteerbaar zijn en je anders risico loopt op wat krampjes of een vol gevoel. Het stuk dat ik eerder over Thee Leutje schreef, kan je hier vinden: Thee Leutje. Ik was alweer 3 jaar geleden bij het Thee Leutje geweest, tijd voor een nieuw bezoek! En tijd om daar een vlog aan te wijden!

De foto hierboven is een beetje blurry maar ik vind hem zo gezellig. Mijn schoonzus en ik hebben echt een bijzondere band en dat vind ik zo goed te zien in deze vlog en foto. Echt weer iets waar ik heel erg blij van word. Een leuk weetje: We waren al bevriend met elkaar voordat ze mijn schoonzus werd! Heel veel mensen hebben daar geen weet van. En haar zus, die rechts naast mij zit in de vlog, ben ik nóg langer mee bevriend. Haar beste vriendin woont in Leerdam en zo is het cirkeltje weer rond. Daarom bij dezen mijn vlog van onze heerlijke High Tea:

LEES OOK  Waar ik deze herfst naar uit kijk - 2017 editie - Herfstversieringen en meer

VLOG High Tea Thee Leutje

Kan je hem niet zien? Klik dan op de volgende link: https://youtu.be/7WSm-b7_6i8

Heb jij wel eens een High Tea gedaan in Leerdam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.