Over mij

Enchanté, bedankt voor je bezoek aan mijn blog Mrs.Stilletto. Mijn naam is Nancy, ik ben een 30-something girl en ik woon in het zuiden van Nederland. Ik ben een positief ingesteld mens en ik houd van bloggen, reizen, lezen, yoga, dansen, muziek luisteren en eten (het kookgedeelte is ook wel oké maar ik houd vooral van eten).

Ik deel reiservaringen en artikelen over landelijk, groen en gelukkig leven op hoge hakken.

Nancy Work blogger vlogger

Est. 2008

Ik startte deze blog in 2008 en probeerde hem in eerste instantie internationaal te maken door in het Engels en Nederlands te bloggen. Vanaf 2014 besloot ik uitsluitend nog in het Nederlands te schrijven.

Jeugd en familie

Ik ben opgevoed door twee geweldige ouders in het mooie Noord-Brabant. Mijn vader is helaas onverwachts overleden in 2011 en liet zo mijn moeder, broer en mij achter. Mijn broer en ik waren vroeger elkaars gezworen vijanden maar begroeven de strijdbijl in onze mid 20’ies omdat we volwassen moesten worden en werden toen vrienden. Ik houd heel erg veel van allemaal.

Terwijl ik opgroeide was ik het lieve girl-next-door typetje tot het gepeste meisje van de klas, maar dankzij mijn positieve inslag heb ik altijd mooie herinneringen aan vroegah. Zo was mijn studententijd geweldig, maar te kort. Ik werk sinds 2005 na het behalen van mijn diploma’s in toerisme en theater. Ik heb verschillende banen gehad en als je geïnteresseerd bent, kan je me op LinkedIn vinden. Zie mijn profiel. Op dit moment werk ik in Roosendaal bij de bieb als hoofd communicatie.

Mijn studie

Ik studeer sinds 2018 aan Tilburg University. Ik ben een New Media Design student, erg geïnteresseerd in UX en wil hier uiteraard meer mee gaan doen. Ik zit in mijn Master jaar en heb mijn courses afgerond en ben nu mijn thesis aan het schrijven. Daarnaast werk ik hard als blogger en vlogger.

Verliefd

Sinds 2005 heb ik een relatie en ik ben erg dankbaar dat we elkaar hebben ontmoet. We trouwden op 1 augustus 2014 en wonen in een mooi jaren 30 pand.

Mijn reis

Als je ziet dat het leven maar kort is en elk moment kan ophouden, heb je pas door hoe erg je het leven zou moeten waarderen. Het leven is te bijzonder en mooi! Ik heb PDS wat mijn leven soms een beetje ingewikkeld maakt, maar ik probeer altijd positief te blijven.

Na het overlijden van mijn vader vraag ik mijzelf steeds het volgende af: Draagt dit in een positieve manier bij aan mijn leven? Als het antwoord nee is, heb ik er sindsdien minder moeite mee om afscheid te nemen van bepaalde dingen in mijn leven. Hierdoor heb ik lifechanging besluiten genomen vanaf 2012 en ik ben gelukkiger dan voorheen.

Mijn favorieten

Film: The Notebook

TV Show: Supernatural en Once Upon A Time (en dan nog 10 andere tv shows)

Lied: Nina Simone – I’ve got Life

Snack: Chips

Sport: Yoga en tapdance

Dag van de week: Woensdag

Seizoen: Lente

Dier: Hond

Over mijn blog

Ik schrijf graag over de dingen waar ik van houd, want als je ergens van houdt kan je inspiratie nooit opdrogen. En ik houd van veel dingen! Daarom is mijn blog een personal lifestyle blog. Ik schrijf niet constant over mijn persoonlijke leven, hoewel ik het leuk vind om je er een kijkje in te geven door middel van mijn diary’s. Ik heb een passie voor reizen, lifestyle, Parijs en ik probeer duurzamer in het leven te staan. Ik geloof dat we meer bewust moeten zijn met wat we doen in en op onze wereld. Ik probeer deze wereld beetje bij beetje positief te veranderen, te beginnen met mijn huis, mijn waarden en mijzelf.

“Be the change you want to see in the world”

Ghandi

De focus points van mijn blog zijn: Geluk, reizen en duurzaamheid. Je vindt wel heel veel topics terug, zo gaat het over reizen en Parijs waar ik heb gewoond, een beetje over duurzaamheid, een beetje over mijn PDS, lifestyle, food, werken en natuurlijk mijn 365 dagen projecten. Één ging over geluk, de andere over al mijn mode accessoires. Dit was een project over bewustzijn (voor mij en voor jou).

Terugkerende topics

Op mijn blog heb ik leuke terugkerende topics gehad, zoals:

 Nancy Close up 001

Waarom heet jouw blog Mrs. Stilletto?

Het heet Mrs. Stilletto omdat dit mijn bijnaam was op het voortgezet onderwijs. Niet omdat ik overal een mes bij mij droeg ofzo (echt niet) maar omdat ik nooit bang was van anderen. Dus als ze een bijdehante opmerking hadden of lullig tegen me deden, gaf ik altijd een reactie zo scherp als een mes. Zo kreeg ik mijn bijnaam. Ik begon het te gebruiken voor mijn email en later voor mijn blog en social media. Ik weet dat het incorrect is geschreven, dat is de bedoeling want het is eigenlijk meer een grapje. Ik ben eigenlijk een heel lief persoon waar je niet bang voor hoeft te zijn. Echt waar!

Bedankt

Nogmaals bedankt voor het lezen van mijn blog en als je contact met mij wilt opnemen, stuur dan een email naar: info(at)mrsstilletto(dot)nl

Vergeet me ook niet te volgen op:

Bloglovin
Twitter
Facebook
Instagram
Snapchat (mrsstilletto)
Pinterest

Nancy in het nieuws: Vloggen voor de krant.