Over mij

Enchanté, bedankt voor je bezoek aan mijn blog Mrs.Stilletto: slow living op hoge hakken. Want ik vind dat duurzaam, groen en rustig leven niet op geitenwollensokken hoeft (mág wel, whatever floats your boat).

Mijn naam is Nancy, ik ben 39 jaar en ik woon in het zuiden van Nederland. Ik ben een positief ingesteld mens en ik hou van bloggen, reizen, lezen, yoga, dansen, muziek luisteren en eten.

Ik deel artikelen over de slow living lifestyle. Deze blog gaat over landelijk, groen en gelukkig leven op hoge hakken.

Est. 2008

Deze blog is gestart in 2008. In eerste instantie heb ik in twee talen geblogd: in het Engels en Nederlands. Sinds 2014 schrijf ik mijn blog volledig in het Nederlands.

Jeugd en familie

Ik ben opgevoed door twee geweldig lieve ouders in het mooie Noord-Brabant. Mijn vader is helaas onverwachts overleden in 2011. Ik ben naar het schijnt the spitting image van mijn moeder. Naast uiterlijk hebben we ook enkele dezelfde karaktertrekken, waardoor we nog wel eens botsen. Ik heb een broer, we waren vroeger elkaars gezworen vijanden maar begroeven de strijdbijl in onze twintiger jaren en werden vrienden. Ik hou heel erg veel van allemaal.

Terwijl ik opgroeide was ik het lieve girl-next-door typetje tot het gepeste meisje van de klas, maar dankzij mijn positieve instelling heb ik altijd mooie herinneringen aan vroeger. Ik heb altijd één geweldige vriendin aan mijn zijde gehad, al sinds de peuterspeelzaal.

Ik werk sinds 2005 na het behalen van mijn diploma’s in toerisme en theater. Ik heb verschillende banen gehad en als je geïnteresseerd bent, kan je me op LinkedIn vinden. Zie mijn LinkedIn profiel.

Mijn studie

Ik studeerde aan Tilburg University aan de mastertrack New Media Design (2018-2019). Ik ben geïnteresseerd in UX (user experience) en vormen van nieuwe media, zoals social media en Virtual Reality.

Ik ben freelance online communicatieadviseur in nieuwe media. Ik help organisaties met het verbeteren van hun zichtbaarheid en gebruikerservaring door hen te adviseren over en het uitvoeren van marketing en communicatie strategieën en UX Design voor hun business. Lees hier meer of ga naar mijn website van Nancy Coster Communicatie. En daarnaast inspireer ik mensen over slow living, door middel van dit blog, mijn instagram en youtube kanaal.

Verliefd, verloofd, getrouwd: huisje, boompje, beestje

Sinds 2005 heb ik een relatie. Ik ben erg dankbaar dat we elkaar hebben ontmoet en na zo veel jaar nog zo veel lol hebben samen. We trouwden op 1 augustus 2014 en wonen in een mooi jaren 30 pand in West-Brabant samen met onze lieve dochter die werd geboren in 2023. Zij is de kers op de taart wat ons betreft!

Mijn reis

Het leven moet gevierd worden! Als je ziet dat het leven maar kort is en elk moment kan ophouden realiseer je je dit des te meer. Daarom waardeer ik mijn mooie leven ook zo. Het leven is te bijzonder en mooi! Ik heb PDS en heb reuma wat mijn leven soms een beetje ingewikkeld maakt, maar ik probeer altijd positief te blijven.

Sinds het overlijden van mijn vader vraag ik mezelf regelmatig het volgende af: draagt dit in een positieve manier bij aan mijn leven? Als het antwoord nee is, heb ik er sindsdien minder moeite mee om afstand te nemen of afscheid te nemen van bepaalde dingen in mijn leven.

Hierdoor heb ik lifechanging besluiten genomen vanaf 2012 en ik ben gelukkiger dan voorheen. Zo ging ik in Parijs wonen, nam een sabbatical van 1 jaar en ging een week op retraite, ik ging op verre reizen en ik stopte met werken in loondienst om meer van mijn vrijheid te genieten.

Mijn favorieten

Film: The Notebook

TV Show: Supernatural en Once Upon A Time (en dan nog 10 andere tv shows)

Lied: Nina Simone – I’ve got Life

Snack: Chips

Sport: Yoga en tapdance

Dag van de week: Woensdag

Seizoen: Lente

Dier: Hond

Over mijn blog

Ik schrijf graag over de dingen waar ik van hou, want als je ergens van houdt kan je inspiratie nooit opdrogen. Mijn blog een personal lifestyle blog. Ik schrijf niet constant over mijn persoonlijke leven, hoewel ik het leuk vind om je er een kijkje in te geven door middel van mijn diaries (de laatste kwam in 2020 online).

Ik heb een passie voor reizen en Parijs en ik probeer langzamer en duurzamer te leven. Ik geloof dat we meer bewust moeten zijn met wat we doen in en op onze wereld. Ik probeer deze wereld beetje bij beetje positief te veranderen, te beginnen met mijn huis, mijn waarden en mezelf.

Ghandi:

Be the change you want to see in the world

De focus points van mijn blog zijn: Geluk, reizen en duurzaamheid. Je vindt verschillende topics terug, zo gaat het over reizen en Parijs waar ik heb gewoond, een beetje over duurzaamheid, een beetje over mijn PDS, lifestyle, food, werken en natuurlijk mijn 365 dagen projecten. Één ging over geluk, de andere over al mijn mode accessoires. Dit was een project over bewustzijn (voor mij en voor jou).

Terugkerende topics

Op mijn blog heb ik leuke terugkerende topics gehad, zoals:

Waarom heet jouw blog Mrs. Stilletto?

Het heet Mrs. Stilletto omdat dit mijn bijnaam was op het voortgezet onderwijs. Niet omdat ik overal een mes bij mij droeg ofzo (echt niet) maar omdat ik nooit bang was van anderen. Dus als ze een bijdehante opmerking hadden of lullig tegen me deden, gaf ik altijd een scherpe reactie terug. Ik begon mijn nickname te gebruiken voor mijn email en later voor mijn blog en social media. Tegenwoordig past de bijnaam goed bij me omdat ik zo van hoge hakken hou.

Ik weet dat het incorrect is geschreven, dat is de bedoeling want het is meer een grapje. Ik ben eigenlijk een heel lief persoon waar je niet bang voor hoeft te zijn.

Bedankt

Nogmaals bedankt voor het lezen van mijn blog en als je contact met mij wilt opnemen, stuur dan een email naar: info(at)mrsstilletto(dot)nl

Vergeet me ook niet te volgen op:

Bloglovin
Twitter
Facebook
Instagram
Pinterest

Nancy in het nieuws: Vloggen voor de krant.