Amerika Vlog 2 Life on the Road

VLOG: Amerika vlog 2 – Life on the Road

Vloggen is het nieuwe bloggen. En geluk dat ik heb dat ik er al een tijdje terug mee ben begonnen. Vandaag heb ik een gloednieuwe vlog voor je online staan van mijn reis door Amerika!

Oh Amerika, wat heb ik toch fijne herinneringen aan je. Wat nog fijner is? Dat ik deze herinneringen veelal in video heb gevangen. Waaronder een vlog her en der. Natuurlijk wil ik deze met jullie delen, want ik doe alles voor mijn volgers. Ben jij benieuwd hoe het ons bevalt op reis? Dan vandaag een vlog die wat anders dan anders is… De waarheid over leven on the road.

Voor je deze film kijkt, nog wat achtergrondinformatie: We zijn aangekomen op SF, zijn naar het zuiden vertrokken over Highway 1 en hebben enkele dagen op Pismo Beach gebivakkeerd. Zijn daarna door de woestijn gereden, hebben onze eerste ghost town bezocht, de Grand Canyon bekeken en daar overnacht, vervolgens on the road gegaan en nog in de avondzon gezwommen bij Lake Powell om laat in de avond aan te komen bij Saint George – waar deze vlog is opgenomen. Hierna gaan we op weg naar de National Parks Bryce en Zion.

Amerika vlog 2 – Life on the Road

 

Abonneer je nu!

Heb jij je al geabonneerd op mijn YouTube kanaal? Vergeet dit vooral niet te doen, door hier te klikken. Dan blijf je altijd op de hoogte van mijn laatste video’s! Mijn streven is, om elke woensdag een nieuwe video online te zetten zodat je altijd op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes en de eerste updates van mijn meest recente reisjes, vlogs en random video’s.

LEES OOK  VIDEO Mojave National Preserve

Love Nancy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.