backpack inpakken voor zuid oost azië

Backpack inpakken voor Zuid Oost Azië

Half oktober ben ik op vakantie gegaan naar Zuid Oost Azië. Dat deed ik lekker met mijn backpack, zodat ik zorgeloos kon rondreizen. Mijn backpack inpakken is één van de belangrijkste zaken in zo’n geval. Niet te vol en precies alle spullen bij me die ik nodig heb.

Backpack inpakken voor Zuid Oost Azië

Kan je de video niet zien? Klik dan hier: https://youtu.be/02Ji5qGusiI

Voordat ik vertrok was het de bedoeling dat we ook naar Vietnam zouden gaan, maar vanwege de tyfoon die daar aan land was gekomen (niet zo breed uitgemeten in ons Nederlandse nieuws) besloten we toch maar in Thailand te blijven. Hoewel ik al eens in Thailand geweest was, is het uiteraard een prachtig land en kan ik me hier heel goed vermaken. Daarnaast wilden we nog een paar dagen heerlijk aan het strand liggen en waar kan dat beter dan hier?

Natuurlijk wilde ik het backpack inpakken met jullie via een leuke video delen. Ook weer op zolder in mijn nieuwe huis, laat ik jullie zien wat ik allemaal meeneem. Enkele dingen staan niet op de video, maar zal ik hierbij nog mededelen:

Beauty rituelen

Ik nam een klein toilettasje mee met hierin make-up. Daarin zitten een reiscontainer met een beetje foundation, mascara, één oogschaduw, een oogpotlood, rouge, een mini lipstick en wenkbrauwpoeder. Dit is meer dan wat ik normaal meeneem omdat ik naar een bruiloft ging.

Taking care of me

Een grote toilettas met hierin een kapotte borstel (die gaat dus weg aan het einde van de reis want hij is doormidden gebroken blijkbaar), tandenborstel en reistandenborstelhouder, mini tandpasta, tandenragers, maandverband, mini douchegel (ik gebruik heel weinig omdat ik een gevoelige huid heb), mini shampoo, zonnebrand, een thermometer, anti-insectenmelk en een maskertje voor mijn haar en mijn gezicht, voetengel en benengel.

LEES OOK  Cleaning 'lady'

De medicijntoilettas ging in de backpack van manlief en zit vol met ORS, paracetamol en vooral heel veel diarreeremmers. Een slimme meid is voorbereid.

Daarnaast 2 boeken, mijn instax camera, 2 beha’s, 15 onderbroeken en 4 paar sokken.

Wat kan jij op reis absoluut niet missen?

backpack inpakken voor zuid oost azië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.