Grand Canyon Lunar Eclipse

Grand Canyon Lunar Eclipse video

The Grand Canyon is called that for a reason! zei de lieve man naast me. En ik wist meteen: Dit wordt een superervaring. En ik neem JOU vandaag mee naar de Grand Canyon.

De schakeringen van de rotsen, de enorme diepte, de weidsheid. Ik sta er nog van te kijken. Zelfs al schreef ik er eerder over, postte ik er ik weet niet hoeveel foto’s van… Die canyon was absoluut bijzonder.

Roadtrip West-Amerika

Niet perse het mooiste wat ik tijdens onze roadtrip door de Verenigde Staten zag, maar zo indrukwekkend dat je het nooit meer kan vergeten. Want welke canyon gaat nog indruk op je maken als je eenmaal de Grand Canyon gezien hebt? Zo ver het oog reikt zie je alleen maar die grote kloof. Ik kon niet eens voorbij de kloof kijken!

Grand Canyon Lunar Eclipse

Maansverduistering

En toen hadden we ook nog eens het geluk dat we een maansverduistering ofwel lunar eclipse konden bekijken in het park. Minutenlang zaten we ademloos toe te kijken – terwijl toeristen kwamen aanlopen, een foto maakten en weer vertrokken. Geloof me, dit zijn mensen van snelle bevredigingen. Die denken dat een foto thuis net zo indrukwekkend is als het verhaal zelf. Maar dat is niet zo.

Extra dimensie

Wij hebben daar gezeten, op de grond van de canyon, kijkend naar de maan die langzaam donkerder en roder werd. Een fenomeen dat ik niet had willen missen. De extra dimensie die het gaf dat ik het mocht zien in dit National Park! Ik ben er nog blij mee, om te weten dat ik elke minuut van die beleving in me heb opgenomen.

LEES OOK  Hoe jetlag tegen te gaan

Tadaaa!

En nu mag ik jou vandaag de video van deze immense kloof presenteren. Eventjes laten zien hoe die Grand Canyon er nu uitziet. En hoe we de maansverduistering hebben meegemaakt! Want laten we die eventjes niet overslaan.

Inspireren om te reizen

Helaas is gevoel nog niet te vangen in een video, maar ik kan je vertellen: Als ik deze beelden terug kijk, krijg ik een kriebel in mijn buik van opwinding. Ik was daar! Het was zo mooi! En ik hoop dat ik jullie kan inspireren om dat ook eens mee te maken, om de Grand Canyon van dichtbij te bekijken. En anders zo lang weg te dromen bij mijn video van vandaag:

Grand Canyon Lunar Eclipse

Ergens gaat een overgang niet helemaal lekker, maar gek genoeg op mijn bewerkingsprogramma wel. Oh damn you technologie! Anyway, laat even weten wat je van mijn video vindt en vooral wat je van die prachtige Grand Canyon en lunar eclipse vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.