Visit tulip fields Keukenhof

Visit tulip fields – Keukenhof gardens + VIDEO

Rond Pasen kreeg ik visite van een heel lieve vriendin uit Tsjechië. En aangezien het haar eerste bezoek was aan Nederland, MOEST ze natuurlijk de Keukenhof bezoeken volgens haar ouders. Ik als Nederlander was er nog nooit geweest, ik zou me moeten schamen! (dacht ik). Dus besloot ik aan te haken voor het uitje Keukenhof.

Tulpen, narcissen en hyacinten

Wil je tulpen zien, narcissen en heerlijk ruikende hyacinten bewonderen in gezellige perkjes. Dan ben je bij de Keukenhof aan het goede adres. Deze internationale attractie bestaat al sinds 1950 en is op een gedeelte van het landgoed van Kasteel Keukenhof op meerdere hectaren te bewonderen.

Visit tulip fields Keukenhof

Keukenhof gardens

Jaarlijks trekt het duizenden bezoekers en tikt het bijna de miljoen aan. En dat begrijp ik. Met mijn visite kozen we – geloof ik – één van de drukste weekenden van het jaar uit. Overal waar je keek zag je foto’s genomen worden, overal waar je luisterde hoorde je een andere taal. Het leek wel alsof ik op vakantie was!

Nederlands weer

Dat kon je van het weer helaas niet zeggen, we troffen het niet heel erg met het weer. Het regende niet, maar oh jee wat was het koud! En ik moet zeggen dat ik de aangelegde tuinen echt wel mooi vond, maar op een gegeven moment raakte ik verzadigd.

Weer een perkje met bloemen, mooi.

En door naar het volgende perk bloemen. Men probeert het leuker en interactief te maken met stapstenen in het water en prachtige waterornamenten. En midden in het park staat zelfs een molen. Nederlandser kan het niet!

LEES OOK  Sephora style

MrsStilletto @ Keukenhof

Ben jij benieuwd naar wat je ongeveer ziet op een gemiddelde Nederlandse dag bij de Keukenhof? Ik heb een video gemaakt! In maar anderhalve minuut, krijg je een voorproefje van onze prachtige Hollandse tulpen.

Visit tulip fields

Kan jij de video niet zien? Klik dan op de volgende link: https://youtu.be/XxZt7lREKGY

Elke woensdag komt er een nieuwe video online, vergeet jij je niet te abonneren op mijn kanaal? GRATIS tips en vrolijkheid gegarandeerd 🙂

Wat is jouw favoriete bloem als je moet kiezen tussen tulp of narcis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.