La Palma Canary Islands impression video

La Palma – Canary Islands – Impression

Vandaag mag ik jullie weer verblijden met een mooie video die online staat. Beelden die ik heb geschoten op het prachtige eiland La Palma waar ik mooie herinneringen aan heb.

Samen met mijn beste vriendin vertrok ik naar dit eiland en het heeft me verrast en verwonderd. Hoewel het een klein eiland is, is de vegetatie bijzonder mooi en kan je er zo veel dingen doen. Iedere dag stond er weer een andere windrichting van het eiland op onze wishlist. Lekker eten kan je er ook volop en de zee, oh de zee met zijn grillige kust. De steile paden, de vulkanen en kraters die je kan bezoeken! Kijk mee naar een supermooie impressie van dit bijzondere lava-eiland op de Canarische Eilanden.

La Palma

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Dat doe je hier: Abonneer. Elke woensdag zet ik een video online over reizen, lifestyle of mindstyle.

Wat vind jij van mijn impressie van La Palma?

Love Nancy

LEES OOK  Playlist van onze Amerika roadtrip

2 reacties

  • Yvonne

    Fantastisch he, die natuur. La Palma is echt een mooi eiland, zo veelzijdig ook. Heerlijk om met de huurauto te verkennen en te wandelen daar. Mooi filmpje!

    • Nancy

      Hoi Yvonne, bedankt! Ja ik heb echt genoten van het eiland. Wij hadden ook een huurauto genomen om de boel te verkennen. Helaas geen goede wandelschoenen waardoor we geen lange trektochten hebben gemaakt, maar desondanks heel erg veel gezien. Mooie herinneringen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.