roadtrip amerika grand canyon #usie

Lieve Amerika

Dear America,

Oh, how I love you! Voordat ik vertrok wist ik nog niet hoe en of mijn hart gestolen zou worden, maar nu ik thuis ben heb ik het idee dat ik een klein stukje daar heb gelaten. Want lieve Amerika, you swept me off my feet. De grootsheid van het land, de gastvrijheid van de mensen, de gezelligheid, oh man de natuur. DIE NATUUR! Het is overweldigend mooi, grandeur als je op een top staat – zo veel verschillende omgevingen en zo veel indrukken. Ik ben er nu nog een beetje beduusd van. Ik ben superenthousiast en voel de warmte van de zon, de mensen en de natuur nog tot in mijn botten. We hebben zo enorm veel gezien, we hebben zo enorm veel gedaan. Er was eigenlijk te weinig tijd om alles te kunnen doen. Dus we moeten terug, dat staat vast. Er is naast wat we nu zagen nog zo veel te ontdekken.

Ik ben zo enorm blij dat ik deze reis heb kunnen maken met mijn man, met wie ik een enorm fijne reis heb gehad en een enorm fijne tijd. Ik ben blij dat hij geduldig was met mij toen ik heel hard de rem induwde en we bijna door de voorruit vlogen omdat ik moest wennen aan een automaat en hij daardoor – gelukkig – alleen maar moest lachen. Dat hij me opwarmde in de tent als ik lag te koukleumen en we ons samen tijdens de reis afvroegen hoe de rest van het luisterboek zou verder gaan. Met hem kon ik de grootsheid van het land ervaren en we ons vergapen aan de natuur. Bedankt.


Van tevoren had ik niet gedacht dat ik zo verliefd zou worden op Amerika, ondanks het feit dat het mijn idee was. Maar net zoals met New York kan ik die gedachte nu naar de achtergrond schuiven. Want ik had het er geweldig. Ik leerde leuke mensen kennen, ik zag de prachtigste plekken (die sommigen UIT Amerika zelfs nog nooit gezien hadden) en at hamburgers en steak. Binnenkort zal ik jullie meer vertellen over Amerika, het land van onbegrensde mogelijkheden die op één of andere manier altijd een aantrekkingskracht had op mij en vanaf nu zeker zal blijven houden.

LEES OOK  Lille

Alle vooroordelen over Amerika zijn bevestigd tijdens onze reis maar daarvan dus ook de enorm positieve vooroordelen die ik had. Wat die vooroordelen zijn en hoe we het precies hebben gehad in Amerika? Daar vertel ik binnenkort meer over!

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.