Mijn reizen in 2016 en mijn wishlist voor 2017

Als blogger over geluk, reizen en duurzaamheid is het wel passend om mijn reizen van afgelopen jaar te bespreken. Waar ging ik allemaal heen en… wat verwacht ik allemaal voor de toekomst?

In 2016 lag mijn focus niet zo erg op reizen. Wel op mijn blog, maar een stuk minder in mijn dagelijkse leven. Er waren namelijk nogal wat veranderingen! En die veranderingen zorgden ervoor dat er niet zo heel veel ruimte was om het land te verlaten of er een weekend in eigen land op uit te gaan.

Dit zijn de reizen die ik in 2016 maakte:

Mijn eerste uitje was meteen al aan het begin van het jaar. Ik sprak namelijk af met mensen die ook fan zijn van Supernatural, de tv-serie. Dit deden we in Amsterdam en we maakten er een gezellige dag van, samen in onze hoofdstad. We liepen langs de grachten, lunchten samen en bleven tot het donker was. Inmiddels kan ik zeggen dat dit groepje meiden, mijn vrienden zijn. En daar ben ik super trots op! #SPNfamily! Een leuk verslag (in het Engels) vind je op mijn YouTube kanaal: Vlog Dutch Supernatural Meet Up.

Op reis naar… Tullepetaonestad. Ja, vooruit het is geen echte reis. En toch ook weer wel, het motto was niet voor niets: Ok ier op reis? Met carnaval verandert mijn stad in een compleet ander land. Waar lol en plezier voorop staan. Ik was deze carnaval bijna alle dagen aanwezig (behalve de laatste dag) en plaatste iedere dag de selfie van de dag, het liefst op de Markt: Mrs.Stilletto op Instagram.

LEES OOK  Honeymoon destinations

Vlog weekend Gent

Reizen naar Gent

In maart vertrokken we voor een weekend naar een prachtig hotel in Belgische bourgondiër stad Gent. Het was onwijs koud maar we hebben volop genoten van de stad, de winkeltjes, de bezienswaardigheden, de sauna, het eten en een fijne high tea. Oh en vergeet het ontbijt niet! Allemaal in twee video’s gedeeld: Leuke tips voor Gent en Ontbijten en high tea in Gent.

Diary 2016 Week 18 Asylum 16

Asylum 16 – Birmingham

En dan komen we aan in mei, het moment waar ik naar uit keek: Asylum 16! De Supernatural convention in Birmingham, Engeland. Ik was niet alleen aanwezig op de conventie, ik heb ook de stad nog onveilig gemaakt en we hebben afgesproken met een oud collega van hubby. Amazing! We hebben ook enorm veel geluk gehad met het weer toen, want het was stralend weer. Niet de full disclosure maar een groot gedeelte van dit fan weekend heb ik natuurlijk op video: Asylum 16: My Supernatural Convention Experience – Meeting Jared and Jensen.

Vlog weekend Landal familie uitje

Landal Greenparks

Eind mei gingen we met de hele familie een weekendje naar een Landal Greenparks. Op Landgoed ’t Loo hadden we ouderwetse pret, gingen we samen dineren en lekker zwemmen. Natuurlijk maakte ik daar ook een vlog van. Als jij benieuwd bent naar dit park, moet je zeker even een kijkje nemen.

Thailand

In oktober ging ik dan op mijn grote reis met de Grote Bestemming: Thailand en de bruiloft van mijn vriend M. We wisten eerst van tevoren niet of we alleen in Thailand zouden blijven. De mogelijkheid bestond om ook naar Vietnam te gaan, maar toen we hoorden dat er daar een tyfoon was en een volgende gesignaleerd was en waarschijnlijk in het noorden aan zou komen, besloten we in Thailand te blijven. Van Thailand hebben we het noorden verkend per auto en zijn we erna gaan chillen op een eiland. We zijn nu een maandje terug en ik verlang erg terug naar die heerlijke vakantietijd!

LEES OOK  Budapest - Ecocafe

Mijn reizen wishlist voor 2017

Je kan zo veel wensen als je wilt, of ze allemaal uit komen moet je maar zien.  Zo zit het natuurlijk wel in elkaar, maar laten we positief kijken naar aankomend jaar. Ik wil dolgraag naar Edinburgh toe en ik weet dat dit gaat gebeuren omdat ik dit voor mijn verjaardag heb gekregen van mijn lief. Ik kan niet wachten om hier eens goed voor te gaan zitten en de reis te boeken. In mei 2017 ga ik ook naar Düsseldorf toe, naar een conventie van Supernatural maar desondanks hoop ik ook nog wat van de stad te zien. Als het mijn insteek is, zal dit vast goed komen!

Andere grote wens voor 2017: Naar Amerika gaan. Ik zou dolgraag weer een even geweldig avontuur tegemoet gaan als vorig jaar.

Heb jij nog reizen op je wishlist voor volgend jaar staan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.