roadtrip amerika grand canyon #usie

Onze route door de Verenigde Staten

Zoals jullie misschien al wel gezien hebben dankzij deze blog en mijn brief aan Amerika ben ik op vakantie geweest naar de Verenigde Staten. Ik ben afgelopen zaterdag thuis gekomen en ik zit nog vol energie van deze prachtige reis. Een vriend zei zelfs al via de WhatsApp: “Zo te horen was het zo goed, dat je al aan het nadenken bent over een volgende reis.” Dat heeft hij goed door gehad, want mijn gedachten draaien al overuren over wat onze volgende vakantie gaat worden en als ik weer eens op vakantie ga naar Amerika, waar precies ik in de Verenigde Staten naartoe zal gaan. Ik heb er zelfs al over nagedacht om met mijn bestie terug te gaan en daar samen cowgirls uit te hangen. Het hoeft niet nu, niet over een maand of binnen een jaar maar dat ik terug ga naar de Verenigde Staten staat als een paal boven water.

Onze route

Hoe onze route er tijdens deze roadtrip heeft uitgezien wil ik vandaag graag met jullie delen. Deze route hadden we niet van tevoren al volledig ingepland – we hebben alles ter plekke bekeken – maar we wisten wel waar we grotendeels naartoe wilden gaan. De details vulden we later samen in.

We zijn aan de westkust begonnen met een vlucht naar San Francisco. Hier hebben we niet geslapen, maar zijn na het ophalen van de auto direct doorgegaan naar ons motel. Vervolgens zijn we over Highway 1 naar Pismo beach gegaan en zijn we daarna richting oosten gegaan. Daar gingen we naar een Ghost Town, de Grand Canyon en respectievelijk Bryce en Zion National Park. Natuurlijk hadden we een tussenstop op Las Vegas en gingen we door Death Valley, over de Tioga Pass naar Yosemite National Park. Na Yosemite gingen we weer terug naar de ‘bewoonde wereld’ en bleven we bij vrienden slapen om de reis af te sluiten met een paar dagen San Francisco. Tussen deze grote plaatsen die ik zojuist genoemd heb, hebben we nog veel meer bezocht (zoals Sacramento, Napa Valley) maar over alles vertel ik graag een andere keer meer. (Vergeet niet om op de plaatsen op de kaart te drukken!)

LEES OOK  Cleaning 'lady'

Ben jij wel eens in Amerika geweest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.