Podcast favourites Spotify afspeellijst

Playlist van onze Amerika roadtrip

Elke dag dat we aan het reizen waren in Amerika was er wel een ander nummer dat door mijn hoofd spookte, omdat ik hem vond passen bij mijn gevoel, de omgeving of omdat ik hem regelmatig op de radio hoorde. Van deze nummers heb ik een Spotify playlist gemaakt die je niet mag missen voor jouw Amerika roadtrip!

Podcast favourites Spotify afspeellijst playlist

Playlist van Amerika roadtrip

Ga jij zelf naar Amerika of wil je dolgraag even een Amerikaanse roadtrip gevoel krijgen, dan raad ik je zeker aan om deze playlist aan te zetten. In de playlist staan nummers die wij hoorden tijdens onze roadtrip langs de westkust en een stukje binnenland, maar staan ook nummers op die je ongetwijfeld nog kent van vroeger. Muziek kan je nu eenmaal van de ene naar de andere plaats vervoeren zonder dat je je stoel verlaat. Als ik de klanken van The Mamas & The Papas hoor, zit ik met mijn hoofd al in Californië en bij Buy me a Boat rijd ik in gedachten van de Grand Canyon naar Bryce Park. Dit gevoel zal je vast wel herkennen en daarom wilde ik gewoon weer eens een fijne playlist maken. Zet hem aan en waan je in Amerika!

Nummers

In deze playlist zitten onder andere de volgende nummers:

  • Sam Hunt – Take your time
  • Chris Janson – Buy me a boat
  • The Mama’s and The Papa’s – California Dreamin’
  • Steppenwolf – Born to be wild

Nu we besloten hebben om dit jaar weer naar Amerika te gaan, weet ik zeker dat we deze lijst regelmatig zullen draaien om weer helemaal in de sfeer te komen. Vergeet niet om je aan te melden bij deze Spotify playlist om hem te beluisteren. Kom eventjes in de Amerika sfeer met deze playlist. Ik weet in ieder geval dat ik hem op REPEAT heb staan de komende tijd en er nog nummers aan toevoeg nu we naar Dixieland gaan en Texas een bezoek brengen.

Heb jij nog nummers om hier aan toe te voegen? Ik hoor het graag en wie weet zet ik hem er wel bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.