roadtrip usa currently on the road

Roadtrip USA

Ik heb er eerder al over verteld en misschien is het jullie een beetje ontgaan maar as we speak ben ik op roadtrip door Amerika!

Waarom de VS

In 2010 ging ik met mijn vriendin E. naar New York toe en sindsdien bleef dit land in mijn achterhoofd vragen om aandacht. Ik had het zo enorm naar mijn zin gehad daar, er MOEST gewoon een vervolg op komen. Nu wilde het lot zo beslissen dat mijn man ook open stond voor een verre reis en wel naar een Westers land zonder al te veel cultuur (ja, ik krijg nu alle Amerika minnende mensen over me heen, I know) maar met een uitgestrektheid en natuur waar je u tegen zegt.

Roadtrip Westcoast

We besloten om naar de westkust te gaan omdat ik heel graag naar San Francisco wilde – de plek waar ooit de hippie beweging het grootst was en men bekend staat om hun tolerantie. Sindsdien kan ik alleen maar denken aan Scott McKenzie’s San Francisco

If you’re going to San Francisco, be sure to wear some flowers in your hair

We vliegen op San Francisco, gaan dan door naar het zuiden (langs de kust) en boven Los Angeles gaan we richting oosten. We willen een paar grote National Parks aan doen en natuurlijk gaan we langs Las Vegas. Manlief wilt gaan gokken en ik wil een show zien en relaxen. We huren een auto (hence the roadtrip) en kopen een tentje ter plaatse en nemen ook nog eens onze eigen slaapmatjes mee en slaapzakken. Dat betekent ergens onderweg netjes de was zelf draaien. We zullen zien waar. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheid om af en toe een hotel in te schieten.

LEES OOK  Purcon in Düsseldorf

Hopes and dreams

Waar ik op hoop tijdens onze roadtrip:

  • Goed weer, want ik ben een echte koukleum. Ik heb me echter al goed gewapend tegen kou, dus ik hoop dat dat voldoende moet zijn. Desalniettemin hoop ik ook op bikini’s en blote benen.
  • Dat ik geen beren tegen kom, want met wasberen zo groot als een hond kan ik nog wel leven. Maar BEREN, oh dear God laat me die niet tegenkomen.
  • Dat we toch af en toe WiFi hebben zodat ik hotels of campings voor onderweg kan vinden.
  • Het grote IK GA HIER NOOIT MEER WEG gevoel wat ik altijd krijg op vakantie.
  • Meezingen met de radio.
  • Tot rust komen.
  • Mezelf weer even vinden. Want ja, het is de laatste tijd een rollercoaster met gevoelens geweest. Geen idee hoe dit precies komt, maar ik heb het gevoel dat ik al een tijdje niet heel erg lekker in mijn vel zit. Wat het precies is, weet ik niet, maar misschien moet ik gewoon eventjes offline en uittunen. Rust in de tent is altijd een goed idee en op vakantie kan ik altijd mijn situaties (thuissituatie, familiesituatie, werksituatie) beter overdenken.
  • Boeken lezen.
  • Sterren kijken.
  • Mijn man heel diep in de ogen kijken en vooral lol hebben samen. <3

Hierbij komt dus het uiteindelijke verhaal dat ik voorlopig even niet meer post op mijn blog omdat ik niet weet of ik internet heb onderweg en daarnaast of ik daar wel tijd voor heb. Rest me niets dan af te sluiten met een zeer toepasselijk nummer.

Tot over een paar dagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.