Mojave National Preserve

VIDEO Mojave National Preserve

De reis door de Verenigde Staten stond even op een klein pitje, maar helemaal vergeten? Dat nooit. Mijn roadtrip aan de westkust van Amerika zal ik nooit vergeten omdat het enorm veel indruk op me heeft gemaakt. Eerder schreef ik al een gigantische RAVE review over mijn eerste nacht kamperen in de USA. Dit was bij Mojave National Preserve en kan je HIER lezen. Ik was er zo enorm positief over dat ik jullie vandaag een korte video van onze camping Hole in the Wall wil laten zien.

Hole in the Wall

Zoals ik eerder al beschreef: Slechts de basics heb je daar, maar elke kampeerplaats is uitgerust met voldoende materiaal. Daarnaast verblijf je in een woestijngebied en voor een Hollandse die alleen platte en koude gebieden gewend is, is dat quite impressive. Het kamperen was daarom ook een heerlijk wonder waar ik elke minuut van genoten heb – ja, zelfs toen ik een pak huilende coyotes niet ver van ons vandaan hoorde. De warme nacht, de omgeving. Ik weet nog dat ik urenlang ademloos heb zitten kijken naar de verschillende kleurschakeringen op de rotsen. Hoe meer de zon zakte, hoe anders het landschap eruit zag. En dat in de middle of nowhere.

Wildlife bij Campground Hole in the Wall

Mojave National Preserve hebben we verder niet bekeken, maar het overnachten was al meer dan memorabel. Bovendien heb ik tijdens mijn bezoek zoveel wildlife gezien binnen 24 uur, dat me dat erna helaas niet meer gelukt is. Als je echt even tot rust wilt komen tijdens je reis, onbekommerd je tentje wilt uitproberen of gewoon nog niet met je winterjas aan wilt slapen… Dan is campground Hole in the Wall iets voor jou.

LEES OOK  Afscheid van 2017 - Hoogtepunten en dieptepunten

Mojave National Preserve

Ik kan het verder niet uitleggen, maar alleen maar laten ZIEN. Daarom vandaag de slagroom op het Mojave National Preserve toetje: Een video, van 2 minuten (dus ook jij hebt tijd om hem even snel te kijken!):

Camping at Mojave National Preserve

 

Zou jij ook wel eens bij Hole in the Wall in Mojave National Preserve willen kamperen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.