Vlog weekend Landal familie uitje

VLOG Familie uitje Landal Greenparks Landgoed ’t Loo

Afgelopen weekend was ik op een familie uitje in de buurt van de Veluwe. Van dat natuurgebied heb ik niets gezien, maar ik ben wel uitgebreid bezig geweest op Landgoed ’t Loo. Benieuwd naar ons familie uitje? Kijk mee!

Familie uitje

Zo’n weekend weg, een familie uitje plannen, heeft altijd wat voeten in aarde. Want: Zo veel mensen, zo veel wensen. De laatste keer dat we met zijn allen op vakantie waren was in 2009 toen ik net overspannen was. Erna zijn we nog eens met zijn allen op vakantie gegaan maar was niet de hele groep aanwezig. 7 jaar na dato werd het dus weer eens tijd en bovendien leek het ons erg gezellig. Alleen de formatie was dit jaar een beetje anders, zo zijn er getrouwd en zijn er (klein)kinderen bij gekomen. Tijd voor een andere indeling! Zaten we in 2009 nog bij elkaar in één groot huis (erg gezellig), dit jaar leek het beter om voor aparte bungalows te gaan. Er zaten een paar parken in de race, maar uiteindelijk kozen we voor Landal Greenparks Landgoed ’t Loo.

Vlog weekend Landal familie uitje

Weekendje weg! Landal Greenparks Landgoed ’t Loo

En toen was het vrijdag dan zo ver! Mijn neef, met vrouw en kinderen in huisje 68. Mijn oom, tante en 2 neven in huisje 66. En mijn moeder, broer, schoonzus, nichtje, hubby en ik in huisje 64. De bungalow die wij hadden was geschikt voor 6 personen. Per slaapkamer staan er twee eenpersoonsbedden, die je tegen elkaar kan schuiven. Echt bij elkaar slapen is er niet bij tenzij je er misschien een bungeekoord omheen doet – anders drijven de bedden langzaam gedurende de nacht uit elkaar. Manlief en ik hadden de slaapkamer op de begane grond, grenzend aan de badkamer (ensuite). In deze badkamer hadden ze een wastafel en het bad. Een bad, een bad!!! Ik was zo blij dat we een bad hadden! Ik ben tijdens het weekend 2x gaan badderen. Het is dat we zo’n vol weekend hadden, anders was ik er ’s ochtends en ’s avonds in gaan liggen.

LEES OOK  Favorieten op maandag #3 - Wie is de Mol

Inrichting bungalow

De woonkamer is groot en licht, het keukentje klein maar groot genoeg om het nodige te koken. Het gezelschap, tsja, dat moet je zelf regelen en in dit geval was die prima! Mijn nichtje sprong zodra ze geluiden uit onze slaapkamer hoorde komen even bij manlief en mij in bed om ons wakker te knuffelen. Mijn schoonzus en ik zijn gaan hardlopen en we konden direct naar de andere huisjes lopen. We hadden gekozen voor bungalows naast elkaar (daar moet je voor betalen) maar daardoor was het wel lekker de zoete inval. Even kijken wat de anderen aan het doen zijn, even een borrel halen bij mijn oom en tante, of als mijn neef ging roken stond hij zomaar ineens voor het raam te zwaaien. Gezellig!

Vooral voor kinderen is dit vakantiepark geweldig. Er is enorm veel te doen! Het zwembad is voor de grootte van het park misschien iets aan de kleine kant, maar daarnaast valt er nog zo veel meer te doen. Er is een grote recreatieplas waar kinderen aan het spelen waren en in het zwemmen waren, er is een speeltuin, een trampoline, een binnenspeelplek, een game-kamer, je kan er bowlen, er is een kids club en je kan jezelf met het pontje van de ene kant van de plas naar de andere kant verplaatsen. We hebben vooral ook geboft met het goede weer.

Ben jij dus nog op zoek naar een mooi weekendje weg met je gezin, of een familie uitje? Dan zou je best nog eens aan dit park kunnen denken. In mijn video van deze week, laat ik je zien waarom:

LEES OOK  VLOG Weekend Gent deel 2 - Ontbijt en High Tea

Vlog van mijn familie uitje in Landal Greenparks

Love Nancy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.