wanderlust

Wanderlust video’s

wanderlustIk heb er vaak last van: Wanderlust. De lust om de wereld te ontdekken. Mij maakt het niet eens heel erg uit waarheen, er zijn nog zo veel plekken die ontdekt moeten worden door mij. Marokko, de Filipijnen, Fiji, Maleisië, Indonesië, Vietnam, Mexico, Peru, Tanzania… En om mijn Wanderlust lichtelijk te stillen, kijk ik naar reisprogramma’s en video’s van Nederlandse bloggers en buitenlandse vloggers die steeds mooier worden. Hierbij een kleine selectie:

What About Her

Laura van What About Her reist ‘for a living’ de wereld over. Daarvan maakt ze niet alleen leuke reisverhalen, maar ook prachtige films. Altijd met een vleugje nostalgie en een snufje dromerigheid. Waaronder deze prachtige promo waar ik stiekem een beetje verliefd op ben geworden:

Kan je de video niet zien? Bekijk hem dan hier: THE WHAT ABOUT HER TRAVEL CHANNEL.

De Groene Meisjes

De Groene Meisjes zijn nog maar net begonnen met vloggen maar hebben al meerdere reisverslagen online staan, naast alle vegan filmpjes die ze gemaakt hebben. Waaronder een film over Valencia:

Kan je de video niet zien? Bekijk hem hier: Travel to Valencia | De Groene Meisjes.

Explorista

Explorista is het blog van Milou, een broke girl’s guide to travel & lifestyle. En ze heeft al behoorlijk wat leuke reisjes erop zitten. De laatste tijd zien we daar ook meer van, omdat ze een samenwerkingsverband is aangegaan met ‘meneer’ en ze nu prachtige films uploaden. De lat ligt dankzij haar nu zo hoog dat ik niet meer weet hoe ik het moet gaan aanpakken, maar wat zijn hun filmpjes inspirerend! Zoals deze van Dublin waarin de muziek, het geluid en de beelden perfect bij elkaar gemonteerd zijn. Petje af.

LEES OOK  10 slow living routines

Kan je de video niet zien? Bekijk hem hier: THIS IS: Dublin.

Mijn wanderlust zal dit jaar gestild worden door een reis naar Zuid-Frankrijk, een weekendje weg naar Lille, een nog onbekend reistripje en roadtripping door de USA. Maar deze filmpjes kan ik gelukkig altijd aanzetten als ik ineens een heftige case van reislust krijg.

Hoe stil jij jouw wanderlust?

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.