Beautiful Blogger Award

At first, I would like to thank you, my fans. Without you I couldn’t have done this!!! *Audience goes wild.* (And then I will take a look into the camera and say:) ‘ I also would like to thank my family, friends and the love of my life by supporting me in everything I do.’ I will shed one little tear – no Halle Berry stuff or anything – which gently rolls down my face. I will look at my beautiful award and hold it up so everyone can see it and will shout one loud ‘THANK YOU!’

Dat is de manier waarop ik een award in de wacht zal slepen. En het is zo ver! Ik heb zowaar een award in de wacht gesleept voor mijn witty and charming humour. En omdat ik een fashionista ben. Dank, dank mijn lieve fans! Waarvan mijn fan Suusje Q. natuurlijk in de schijnwerper hoort te staan. Vlieg even naar haar leuke pagina, ik weet zeker dat je er gelukkig van wordt.
Dankzij Suusje Q. heb ik deze award in de wacht kunnen slepen, zij heeft me genomineerd. Daarom ook, heb ik dit stukje onder andere voor you, my fan(s) geschreven.

Ik vind het toch wel jammer dat ik hem niet kan vasthouden, maar aan de andere kant staat mijn kleine huisje vol met meer dan genoeg spullen dus is het prima dat ik er alleen maar naar kan kijken. Ik zal dan ook vanaf nu iedere dag even langssurfen om deze award nog eens nader te bewonderen.

En dan nu die gevreesde 7 feiten van mijzelf. Wil je het écht weten? Echt?! Nou vooruit dan, hier 7 dingen die je (misschien) nog niet van mij wist:
1. Ik heb PDS, dat is Prikkelbaar Darm Syndroom. And it ain’t pretty…
2. Ik heb twee slaapvriendjes. Nu ik samen woon liggen ze niet meer in mijn bedje, maar ik ben eerlijk: ik zal Rosje en Vlokje, mijn oude knuffels nooit weg doen.
3. Ik ben vroeger heel erg gepest.
4. Ik interesseer me niet in pensioenfondsen en verzekeringen. En heb een broertje dood aan mijn administratie doen.
5. Ik heb altijd al willen surfen en mijn duikbrevet willen halen. Dit staat dus nog steeds op mijn ‘to-do-list’;
6. Ik heb een ‘thing’ met lichtknopjes. De schakelaars moeten bij mij altijd op dezelfde manier staan.
7. Ik huil nog steeds bij Sex and the City, terwijl ik de volledige serie al meer dan 4x gezien heb. En ik huil altijd bij dezelfde afleveringen. Weird… je zou zeggen dat ik het inmiddels zie aankomen. Daarnaast krijg ik van die serie altijd zin om mezelf constant te verkleden! Happy fashion feelings!!!

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 22

Nu kwam feitelijk het moeilijkste van het winnen van deze prachtige award en dat is nog eens 7 andere mensen taggen/nomineren. Nu, ik zou willen dat dat zo makkelijk is, maar dat is het dus niet. Ik kwam daarom ook niet aan het aantal, maar heb mensen genomineerd die het absoluut waard zijn een bezoekje te brengen.

Ik wil graag de volgende mensen nomineren:
Sandra Hoogeboom, zij is namelijk een zeer getalenteerde kunstenares en een heel lief, gezellig en klaar voor gekheid en feestjes-persoon, je kunt ook hier klikken voor haar website;
• Lucille en Clarisse ofwel Ensuite omdat ze een geweldige, inspirerende blog hebben met prachtige foto’s;
Esmée, omdat ik zou willen dat er meer blogs waren die over ‘groen zijn’ of ‘groen proberen te zijn’ gaan;
Anna mijn girl from Ukraine. Ze zet haar tutorials voor nagels online op haar blog en is ook sweet;
• Sarah ofwel jjacks48. Ze doet niet aan blogs maar wel aan vlogs en tutorials, werkelijk waar, je moet ze checken! Ze is hilarious en bovendien zeer creatief met make-up. Net als Lauren Luke en Michelle Phan maar daarover de volgende keer meer… ;
Nathalie met haar inspirerende foto’s, ookal is ze eigenlijk al genomineerd…

Uiteraard moeten deze lieve mensen zich ook wederom aan de spelregels houden. Dus hieronder nogmaals de regels, voor de goede orde.
Name of the game:
Aan deze mooie award zijn enkele must-do’s verbonden:
1. Thank the blogger who has nominated you for this award.
2. Put the award on your blog.
3. Give the link of the person’s blog who has given you this award.
4. Share 7 interesting facts about yourself.
5. Nominate 7 other people for the Beautiful Blogger Award.

LEES OOK  Google Friend Connect to Bloglovin

Nogmaals bedankt, lieve Suus en de rest: gefeliciteerd met jullie award!!!

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.