first look mrsstilletto.nl

MrsStilletto.NL

first look mrsstilletto.nlIk ben enorm blij, vanwege een grote verandering: Mijn blog is professioneler geworden! Misschien had je het al wel gezien, maar vanaf nu ben ik vindbaar op mrsstilletto.nl

Natuurlijk kon ik het niet alleen en werd ik geholpen door Karadox die al mijn blogposts heeft overgeheveld van mijn oude naar mijn nieuwe site. Ook is ervoor gezorgd dat er alvast een eerste opzet is gemaakt van hoe mijn blog eruit ziet. Alles is op dit moment nog ‘under construction’ maar ik ben al heel erg blij dat alles zonder problemen is overgezet en ik vanaf nu mijn blog verder kan uitbreiden.

Professionalisering

Ik sprak in mijn blog Doelen voor 2015 over het consequent bloggen, wat ik tot nu toe goed kan volhouden. En eerder zei ik ook dat ik gewoon heel graag wil blijven bloggen. Dat is mijn eerste doel, dat ik blijf schrijven omdat ik het zo leuk vind. Dat is allemaal gelukt en nu wil ik graag mijn .nl domein wat meer in het oog laten springen. Er zitten nog wat schoonheidsfoutjes in, maar deze hoop ik deze maand weg te poetsen. Langzaam maar zeker kom ik steeds een stapje verder. In mijn ogen is dit een stap naar professionalisering van het merk Mrs.Stilletto.

Je begrijpt dat ik mega trots en blij ben, ik hoop dat ik jou op mijn .nl veel zal terugzien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.