first look mrsstilletto.nl

Vanaf nu MrsStilletto.NL

first look mrsstilletto.nlIk ben enorm blij, vanwege een grote verandering hier. Mijn blog is namelijk professioneler geworden. Misschien had je het al wel gezien, maar vanaf nu ben ik vindbaar op mrsstilletto.nl

Dit heb ik niet alleen gedaan, ik werd namelijk geholpen door Karadox die al mijn blogposts heeft overgeheveld van mijn oude naar mijn nieuwe site. Ook is ervoor gezorgd dat er alvast een eerste opzet is gemaakt van hoe mijn blog eruit ziet. Alles is op dit moment nog ‘under construction’ maar ik ben al heel erg blij dat alles zonder problemen is overgezet en ik vanaf nu mijn blog verder kan uitbreiden. Ik kan Karel van Karadox echt van harte aanbevelen!

Professionalisering MrsStilletto.nl

Ik sprak in mijn blog Doelen voor 2015 over het consequent bloggen, wat ik tot nu toe goed kan volhouden. En eerder zei ik ook dat ik gewoon heel graag wil blijven bloggen. Dat is mijn eerste doel, dat ik blijf schrijven omdat ik het zo leuk vind. Ik heb een vast aantal bezoekers en krijg via social media altijd leuke reacties over mijn blogs. Maar bovenal vind ik het heerlijk om artikelen te schrijven voor mrsstilletto.nl

Mijn doelen voor 2015 zijn gelukt en nu wil ik mijn mrsstilletto.nl domein meer in het oog laten springen. Er zitten nog wat schoonheidsfoutjes in, maar deze hoop ik deze maand weg te poetsen. Ik weet dat het altijd aan verandering onderhevig is, want dat is nu eenmaal zo in de online communicatie. Maar langzaam maar zeker kom ik steeds een stapje verder. In mijn ogen is dit een stap naar professionalisering van het merk Mrs.Stilletto wat staat voor Slow living: groen en gelukkig leven op hoge hakken.

LEES OOK  Unboxing Goodiebag AdFactor

Je begrijpt dat ik mega trots en blij ben, ik hoop dat ik jou op mijn vernieuwde website met eigen domeinnaam mrsstilletto.nl veel zal terugzien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.